Home Groot Groen Houten Hekwerken Contact
Groot Groen

Snoeien van bomen
Dit gebeurt meestal klimmend, tenzij het meer efficiŽnt is een hoogwerker in te zetten. Snoeien doen we om de boom te conditioneren. Ook kan lichtgebrek in de tuin of ruimtegebrek ter plaatse van bebouwing doen besluiten de boom in te nemen of meer uit te lichten.
Kappen van bomen
Zowel boswerkzaamheden als stadsituaties waarbij het kappen van bomen speciale klim- en afvangtechnieken vereist. Ook hierbij kan een hoogwerker worden ingezet. De takken worden versnipperd en de stobbe kan worden weggefreesd.
Planten- en verplanten van bomen
We leveren en planten bomen van klein tot groot. Ook kunnen wij in sommige gevallen bomen verplanten. Na een goede voorbereiding kan een boom verplant worden waarna hij nog jaren een tuin kan sieren.
Snoeien van hagen en struiken
Bij hoge hagen en struiken kan gebruik worden gemaakt van speciale snoeiapparatuur en een kleine rupshoogwerker. Deze kan door zijn minimale breedte de moeilijkste plaatsen bereiken.
Aanleg- en onderhoud van tuinen
Van ontwerp tot uitvoering kunnen wij u van dienst zijn bij het inrichten van uw tuin.
Zie hieronder een aantal foto's als voorbeeld om een indruk te krijgen van het snoeien met een hoogwerker, kappen van bomen met groot materieel, planten en verplanten van grote bomen.Home | Groot Groen | Houten Hekwerken | Contact